Vaisalan johdosta kasvuyrittäjäksi

Vaisalan kansainvälisen palveluliiketoiminnan vetäjä varatoimitusjohtaja Hannu Katajmäki (MA Sc., MBA) siirtyi lokakuussa 2015 Vaisalalta Lukottoman toimitusjohtajaksi. Olemme erittäin iloisia saadessamme tiimiimme kokeneen, innostavan sekä vahvasti verkostoituneen ammattilaisen.

Vaisalan tuoteryhmäjohtajan ja varatoimitusjohtajan toimien lisäksi Hannu on työskennellyt Outokummulla mm. tuotelinjapäällikkönä sekä Metorex Oy:ssä vienti- ja tuotekehityspäällikkönä.

Vaatii heittäytymistä siirtyä korporaatiomaailmasta vuosien jälkeen start-up -yrittäjäksi. Yli 20 kulunutta vuotta korporaatioelämää  on ollut mielenkiintoista, opettavaista ja palkitsevaa. Olen koko elämäni halunnut oppia uutta ja harvemmin tulee vastaan yhtä mielenkiintoista tilaisuutta olla mukana loistavassa tiimissä, jolla on hieno idea, oikea ajoitus, tekemisen meininki ja myös kyky toteuttaa se mitä luvataan. Uuden ja ainutkertaisen rakentaminen antaa myös virtaa tekemiselle ihan uudella tavalla.

54-vuotias kolmen lapsen isä harrastaa työn ohessa valokuvausta, musiikkia sekä taikatemppujen harjoittelua. ”Kasvuyrittäjänä tarvitaan suhteita, periksiantamattomuutta, kykyä nähdä asioita sekä makro että mikrotasolla. Voi olla että myös muutama taikatemppu on syytä olla takataskussa”, Katajamäki toteaa hymyillen.

 

Recommended Posts