Lukottoman mobiiliavaus hoitaa Suomen kuumimman startup -kiihdyttämön kulunhallinnan

Helsingin kaupungin, Startup säätiön ja Helsingin Uusyrityskeskuksen vetämä Pohjoismaiden suurin ja lähes 200 miljoonaa riskirahaa kerännyt kasvuyritysten keskittymä valitsi Lukottoman mobiiliavauksen toimitiloihinsa.

Maria 0-1:n tarkoituksena on rakentaa dynaaminen, inspiroiva sekä yhteisöllinen kokonaisuus joka tarjoaa enemmän kuin pelkät seinät ja työtilat. Lukoton mobiiliavaus on luonnollinen osa aktiivista ja dynaamista kasvuyritysten kokonaisuutta. Se helpottaa sekä tiloissa olevien yritysten henkilöstön kulkua että remontti- ja muiden palvelujen kulunhallintaa. 

On hienoa olla mukana auttamassa osaltamme Marian 0-1:n kansainvälisesti verkottunutta toimintaa ja samalla olla mukana myös kasvukiihdyttämön toiminnassa muutenkin. Maria:n yhteisö on myös kehityskohteenamme erinomainen asiakkuus sillä kommunikaatio on avointa ja lähes päivittäin saamme arvokasta palautetta sekä myös hyviä palvelumme kehitysehdotuksia. Jokaisessa uudessa kohteessa tulee usein aina yllätyksiä ja myös uusia asiakastarpeita esiin. Niitä sitten pyritään matkalla kehittämään lisää ja korjailemaan myös esiin tulevia ongelmakohtia.

 –

2016_people_ainoheiska_rounded

“Lukoton digiavain tuntuu ihan supervoimalta!”

Aino Heiska
Account Manager, Industryhack

Recommended Posts