Lukoton älylukko Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden artikkelissa

Lukottoman älylukko ja kulunhallintaratkaisut esiteltiin Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden ‘älykkäät lukitusratkaisut’ -artikkelissa yhdessä Abloyn ja iLoq:n kanssa. Lukottoman suurimpina erottavina tekijöinä kilpailijoihin ovat edullinen hinta sekä toimivuus asiakkaan vanhan mekaanisen lukitusjärjestelmän kanssa niin, ettei lukkorunkoa tai vanhoja avaimia tarvitse vaihtaa.

Lukitusratkaisujen markkina on kotimaisena toimialana erittäin perinteinen, hitaasti muuttuva ja isoilla perinteisillä toimijoilla on määräävä markkina-asema. Voisi jopa puhua melkein Abloy:n monopolista joissain tuotekategorioissa. Lukoton Experiencen verrattain lyhyestä historiasta huolimatta olemme onnistuneet vakuuttamaan useita asiakkaita tuotteemme turvallisuudesta sekä erinomaisuudesta ja olemmekin uutena ketteränä tulokkaana varteenotettava vaihtoehto kymmeniä vuosia markkinoilla toimineille vanhoille pelaajille. Positiivista on myös se, että tuoteellamme näyttäisi olevan ilahduttavan paljon kansainvälistä kiinnostusta.

Lehden verkkosivut

Turvallisuus & Riskienhallinta

 

Recommended Posts