STANLEY Security Europe ja Lukoton syventävät yhteistyötään

Kuvassa: Ari-Pekka Hietala, Teppo Mäkelä, Kettil Stenberg, Hannu Katajamäki, Jarkko Juntunen

STANLEY Security Europe ja Lukoton syventävät 2016 solmittua kumppanuussopimusta. STANLEY–Lukoton -tuotteet mahdollistavat entistä monipuolisemmat ja kustannustehokkaammat kulunhallintaan liittyvät asiakassovellukset. Syvennetty yhteistyö tarjoaa Lukottomalle avaimet kansainväliseen kasvuun sekä laajamittaiseen tuotekehitykseen. Lukottoman teknologia tullaan integroimaan saumattomasti osaksi STANLEY -palveluvalikoimaa.

Olemme erittäin iloisia yhteistyön syvenemisestä. STANLEY:n kansainvälinen toiminta sekä turvallisuusalan pitkä kokemus antavat meille korvaamatonta selkänojaa ja tukea. Syksyllä pystymme myös tarjoamaan töitä muutamalle huippuosaajalle, jotka haluavat olla mukana kasvuyrityksen mutkattomassa toimintakulttuurissa sekä aitiopaikalla muuttamassa perinteikkään turvallisuusalan urautuneita toimintatapoja.

Lukottoman kustannustehokkaan teknologian ansioista perinteinen avain tai avainkortti voidaan korvata mobiiliavamisella. Järjestelmä soveltuu erilaisiin käyttökohteisiin, kuten hotellit, toimistot, liikekiinteistöt, etäkohteet sekä vaikkapa yhteiskäyttötilat. Kehittämämme ratkaisu ei vaadi vanhan mekaanisen lukon vaihtoa eikä oveen tarvitse lisätä kaapelointia tai kallista sähkölukkoa. Tämä mahdollistaa asiakkaille uudenlaisia tapoja tehdä kulunhallintaa myös siellä, missä sen toteuttaminen on tavallisesti ollut teknisesti haastavaa tai liian kallista.

Uuden ratkaisun myynti on alkanut reippaasti. Tilauksia on jo nyt noin 10.000 lukon edestä ja asennettuna useita satoja lukkoja.

Lisätietoja:

Hannu Katajamäki. Toimitusjohtaja, Lukoton Experience Oy

Lue lisää:

STANLEY Lehdistotiedote

 

Recommended Posts