Lukoton Isännöintipäivillä Tampereella 6.–7.9.

Tervetuloa tapaamaan meitä Isännöintipäiville Tampereelle keskiviikkona 6.9. ja 7.9. standillä 135.

Haluatko parantaa kiinteistöjesi asuinturvallisuutta 112oven avulla? Lukoton -palvelut mahdollistavat suurtenkin kiinteistömassojen kulunhallinnan kätevästi ja edullisesti. Tarjoamme myös mobiiliavausta lähes kaikentyyppisiin kohteisiin kuten jätekatokset tai yhteiskäyttötilat. Olipa kohteessa sähkövienti tai ei, tarjoamme mobiiliavauksen todennäköisesti markkinoiden edullisimpaan hintaan tinkimättä turvallisuudesta tai luotettavuudesta. Kiinnitä jälkiasennettava Lukoton -älylukko halutessasi vanhaan lukkorunkoon ja käytössäsi on mobiiliavaus ilman kallista lukkorunkojen uusimista.

Lukoton järjestelmä on käytössä useilla yrityksillä esimerkiksi logistiikan tai viestintäteknologian kohteissa. Tilauksia on jo nyt n. 10 000 lukon edestä. Laajennamme myös 112oven kaupunkipeittoa kattamaan kaikki suurimmat kaupunkikeskukset. Kulunhallinnan ei tarvitse olla kallista tai hankalaa käyttää.

Recommended Posts