TEKNISET TILAT

HELPOTA KIINTEISTÖSI HUOLTOKÄYNTEJÄ

Kiinteistön huoltotilat kuten lämmönjako-, sähkö-, tele- ja muut tilat vaativat jatkuvaa ylläpitoa. Yksi huollon käyntejä hankaloittavista tekijöistä on avaintenhallinta. Lukoton ratkaisu tekee pääsyoikeuksien jakamisesta vaivatonta sillä mekaanisten avainten jakaminen, palauttaminen ja valvonta korvataan mobiiliavauksella. Myös perinteinen ja putkilukko on mahdollista korvata tällä järjestelmällä.

HYÖDYT ERI KÄYTTÄJILLE

KIINTEISTÖN OMISTAJA

Kiinteistön omistajana saat kattavan tilannekuvan siitä mikä on eri tilojesi käyttöaste sekä huoltokäyntien määrä. Mekaanisen avaimen korvaaminen tekee kulunhallinnasta helposti seurattavaa ilman korkeaa perinteisen kulunhallintajärjestelmän asennuskustannusta.

JÄTEHUOLTO

Lukoton järjestelmä voidaan asentaa myös kiinteistön ulkopuolisiin tiloihin kuten pyörävajat, ulkovälinevarastot tai jätekatokset. Tämä helpottaa mm. jätehuollon toimintaa merkittävästi.

Isännöitsijä

Helpottamalla päivittäistä avaintenhallintaa vapautat kalenteristasi tilaa tärkeämmille ylläpidollisille toimille. Ensimmäistä kertaa tiedät tarkasti kuinka usein ja mitkä huoltoyritykset käyvät huoltokäynneillä ja kuinka pitkään huoltokäynnit kestävät. Yksikään avain ei enää ole hukassa tai jää palauttamatta. Myös avaintensäilytys helpottuu, sillä mekaanisten avainten kanssa pelaaminen vähenee merkittävästi.

LVI -huolto

Vesi-, putki- ja ilmastointialojen ammattilaiset pääsevät myös käyttöoikeudet kiinteistön alaoveen sekä henkilökohtaisiin asennustiloihin vaivattomasti.

Sähkö- ja telehuolto

Lukoton huoltoväylä tarjoaa sekä sähköasentajalle että tietoliikenneasentajalle nopean sisäänpääsyn taloyhtiön ulko-ovesta sekä tarvittavista sisäovista.

Muut huolto- ja palveluyritykset

Helposti asennettava Lukoton -järjestelmä mahdollistaa myös kaikkien muiden tarvittavien asennus- ja huoltoyritysten pääsyn mistä tahansa kiinteistön ovesta. Kysy lisää myynnistämme.

JÄRJESTELMÄ

Lukko-ohjain

Lukoton ovimoduli asennetaan olemassaolevan lukkolaitteen yhteyteen. Näin olemassaolevasta lukosta saadaan älypuhelimella avattava. Lisälaite soveltuu kaikkiin yleisimpiin kotimaisiin lukkolaitteisiin.

Mobiiliapplikaatio

Puhelimeen asennetaan tietoturvallinen avausohjelma. Ohjelma tarkistaa pääsyoikeudet pilvipalvelusta ja ovi aukeaa, mikäli kulkuoikeus on kunnossa. Kulkuoikeuksien hallinta eri huoltoyhtiöiden osalta on helppoa.

Turvallinen pilvipalvelu

Lukoton avainväylä -pilvipalvelun avulla voit hallita helposti isoakin määrää eri pääsyoikeuksia ja lukkoja, luoda käyttäjäryhmiä sekä lukkoryhmiä. Huoltoyhtiöt voivat myös hallinnoida omien työntekijöidensä pääsyoikeuksia itsenäisesti. Hallintakäyttöliittymästä näet myös ajantasaiset raportit käyttäjien vierailuista tiloissasi.

YLEISET HYÖDYT

  • Kiinteistön turvallisuus paranee, sillä huoltoyrityksille ei tarvitse jakaa mekaanisia avaimia ulos
  • Tarve lukkosylinterien uudelleensarjoituksille vähenee, sillä avaimia ei enää katoa tai jää palauttamatta
  • Kaikkein huoltoyritysten yhteinen ja valvottu pääsy kaikkiin taloyhtiön teknisiin tiloihin
  • Isännöinnin sekä huoltotoimenpiteiden tehokkuus paranee merkittävästi, sillä avaintenhallintaan käytetty aika jää tärkeämmille toimille
  • Työlistan muutokset onnistuvat lennosta helpommin sillä avaimet ovat aina oikealla työvuorolla siellä missä pitää
  • Ylimääräisiä avainten kopioita ei joudu vääriin käsiin
  • Pääsyoikeuksien rajoittaminen tiettyyn aijanjaksoon on helppoa
  • Jokaisesta avauksesta jää ajantasainen lokitieto

Ota yhteyttä