YHTEISKÄYTTÖTILAT

Hyödynnä taloyhtiösi yhteiset tilat tehokkaammin

Päivittäisten tilojen varaaminen sekä avaintenhallinta on nyt asteen helpompaa. Lukoton -järjestelmällä taloyhtiösi asukkaat saavat pääsyoikeuden yhteisiin tiloihin silloin kuin sitä tarvitaan.

Sauna- ja pyykinpesutilat

Sauna- tai pyykinpesutilojen varaus ja avaintenhallinta on joskus aikaavievää. Helpotamme asukkaiden ja isännöitsijän työtä sillä pääset saunatiloihin sisään juuri varaamasi vuoron ajankohtana.

Yhteiset harrastetilat

Vapauta taloyhtiösi yhteiskäyttöiset harrastetilat tehokkaampaan käyttöön. Hallitse varauksia sekä pääsyoikeuksia helposti.

Muut varasto- ja säilytystilat

Taloyhtiössäsi saattaa olla useita tiloja joiden käyttöaste on pieni, mutta joihin asukkaiden aina silloin tällöin pitäisi päästä. Nyt pystyt jakamaan pääsyn näihin tiloihin kätevästi ja silloin kun haluat. Samalla tiedät kuka tiloja käyttää ja milloin.

Miten Lukoton yhteiskäyttö toimii?

Lukoton ovimoduli

Lukoton ovimoduli asennetaan yhteiskäyttötilojen kaikkiin tarvittaviin oviin. Voimassaolevalla käyttöoikeudella varustettu älypuhelimen käyttäjä pääsee tiloihin. Ovimoduli voidaan asentaa useimpiin kotimaisiin ovi- ja lukkolaitemalleihin.

Älypuhelin -ohjelma

Mobiiliavain -ohjelma voidaan asentaa suurimpaan osaan kaikista Android ja iOS -älypuhelimista. Matkapuhelimessa ei säilytetä mitään tietoturvakriittistä informaatiota, joten sen katoaminen ei ole riski taloyhtiölle.

Mobiilivaraus asukkaiden saunavuoroille kehitteillä.

Tietoturvallinen Lukoton -pilvipalvelu

Pääsyoikeuksia hallinnoidaan selainpohjaisella käyttöliittymällä. Tietokoneelle ei tarvitse asentaa ulkopuolisia ohjelmistoja. Käyttäjien, käyttäjäryhmien sekä niihin liitettyjen käyttöoikeuksien lisääminen tai poistaminen on mutkatonta. Samassa käyttöliittymässä näet myös reaaliaikaisen tilannekuvan tilojesi käytöstä.

Miksi Lukoton yhteiskäyttö?

Luovu hankalasta avaintenhallinnasta. Helpota tilojen varausten tekemistä. Tiedät aina kuka tilojasi käyttää ja milloin.

Any question, proposal or idea, please don’t hesitate to contact us: